Keskiviikon jujutsuvuoro klo 19-20, 9.8. alkaen mattopainivuoro

Tervehdys!

Keskiviikon jujutsuvuoro klo 19-20 on ensi keskiviikosta 9.8. alkaen jujutsun mattopainivuoro. Tarkoituksena on, että vuoro on matalan kynnyksen treenivuoro eli mukaan pääsee vasta-alkajatkin ilman painitaustaa. Osallistua voivat kaikki seuran jäsenet.

Tarkoituksensa on pyrkiä käymään mattotekniikkaa läpi monipuolisesti lähtien välillä liikenteeseen myös pystytilanteista. Vuorolla myös sparrataan eli painitaan matossa parin kanssa. Sparrin tarkoitus on oppia painimaan ja oppia antamaan myös toiselle mahdollisuus oppimiseen. Vuorolle osallistuminen ei kuitenkaan edellytä sparrausta jos ei halua, ja tällöin voi aivan keskittyä aivan hyvin keskittyä tekniikkaosioon. Sparrausta ei myöskään välttämättä ole joka kerta, vaan tunnin vuoron aika voidaan käyttää tekniikoiden kanssa muuten.

Jos siis tunnet, että et halua ehkä välttämättä painia mutta matossa voisi olla mukava oppia kuitenkin työskentelemään, tule mukaan! Tunnille voi osallistua myös ilman pukua (eli gi:tä) vaatetuksena no gi, eli vapaamuotoinen painimiseen soveltuva asu (yleensä esim taskuttomat shortsit ja t-paita/rashguard-paita.

Mutta tälle tunnille voi aivan hyvin tulla mukaan vapaamuotoisessa liikuntavarustuksessa. Hammassuojat on erittäin suositeltavat. Koruja ja kelloja ei saa olla, vaan ne tulee ottaa harjoituksen ajaksi pois. Eli mukkaan vaan jos kiinnostaa!

Tulevana keskiviikkona (9.8.) todennäköisesti painotus on tekniikkaosiossa, ei niinkään sparrauksessa, mutta jatkossa voidaan painotusta ja rytmiä hieman vaihdella – myös osallistujien ja toiveiden mukaan. Tervetulloo!

Sanon jo tässä vaiheessa, että todennäköisesti seuraavan keskiviikon, eli 16.8. tunti on peruttu (oman loman vuoksi ?)

Juha Karppinen 2.dan

Comments are closed.